FOTOS TEMPORADA 2010

dimecres, 5 de novembre del 2008

Temps de pessebre


Sembla impossible però ja s'acaba això, tots els las desafinats, tots els tocs de castells que ens han fet posar la pell de gallina...

"S'acostaven les onze i mitja tothom s'anava preparant els nervis estaven a flor de pell i ningú les tenia totes! Marejada baixava al pati i amb molts nervis entonava la manta al coll anant cap a la plaça.Tirem el 2d8 va que pujen quints comencem a tocar... I com era d'esperar el descarreguem.

Segona ronda, la hora de la veritat el Sol cremava i el Jeroni cridava: Vinga quints amb confiança! Amb un nus a la panxa comencem a sonar! L'aletaaa i sí ja ho teniim de nou de 9, miro al Raúl i amb els ulls plens de llàgrimes ens fixem en el castell i la nostra Sílviaa que ens el dedicaa: Gralleeeees!"


Despres d'aquest parèntesi segueixo amics i amigues com va dir mossen aquesta temporada s'ha dividit en dos períodes el de màxima esplendor Sant Maginet Gloriós! i un altre que no va anar massa bé, però tot i així vam tirar endavant en menys de tres setmanes vam assajar enxanetes de 8 (properament de nou ;) i no ens vam rendir.

Esperem que aquest temps de pessebre serveixi per reflexionar i començar la temporada 2009 amb més força que mai, que es noti la raça Matalassera!

4 comentaris:

Sutran ha dit...

ieeeeepaaaa!!!!


grandisima actualitzacio!!
es acollonant recordar akells moments d euforia!!!

l any ke be mes!!!!

per cert aket dibuix me recorda a algo!!!!
xDDDDDDD


SALUT GRALLERS!!!!

Anònim ha dit...

uooooo aixo motiva molt!!! el soparte propermane jejeje adéu

laura, futura capo!

Beatriz Gabriel Sánchez ha dit...

bonika aktualitzacio...reviure akell moment...

la tmporada 2009 mes i millo ^^
vinga gen! q nosaltres podem!

Anònim ha dit...

i lu k mossen diu...
VA A MISSA!!
al loro eh!!