FOTOS TEMPORADA 2010

dilluns, 10 de maig del 2010

SORTIDA A LLEIDA


Primera sortida castellera fora de Tarragona. El temps es presentava incert pero que fins al final del dia va aguantar. Vam marxar aviat cap a terres lleidetanes amb força cares de son. Per tercer cop toquem les mateixes estructures de 7 pero amb una novetat, totes les gralles van portar almenys algun castell. 4 de 7 amb agulla (Maria), 3 de 7 i 5 de 7 (Mireia) 2 pilars de 5 (Carla) i 3 pilars de 4 (Gemma). Désprés de l'actuació els grallers de Lleida ens van proposar de tocar cercavila fins el lloc del dinar. Vam disfrutar de la petita cercavila i tot acabant de dinar ens vam tornar a animar. Vam tocar una polca d'ours a la nostra canalla on s'animaren també els grallers de Barcelona. De tornada una altra petita cercavila fins l'autocar i a descansar, va ser una gran diada per als grallers que tot i no ser masses vam disfrutar molt. Quan tinguem les fotos de la cercavila es penjaran al blog.

La proxima sortida sera a Girona el bus surt a les 9 del matí. Per tant tot aquell que haigi d'anar amb bus que m'ho faci saber aviat, el 13 es tanquen les inscripcions !

1 comentari:

ELS GRALLERS ha dit...

blog actualitzat !! digueu-me qui vol que l'apunti al bus de girona. Dia limit 13 de maig. Envieu correu laura_cat_1990@hotmail.com o per aqui el blog.

Laura