FOTOS TEMPORADA 2010

diumenge, 31 d’agost del 2008

Renovem el repertori


Xiquets i xiquetes


Bé esperant amb moltes ganes Santa Tecla aquests dies ens em proposat anar ampliant el nostre repertori per cercavila. El que ens passa sempre es que sempre acabem tocant les mateixes 4 cançons i això no pot ser, uns gralles professionals (xD) com naltros em de tenir més repertori.


Ara em començat a preparar-nos una cançó anomenada Ball de l'Animal, es tracta d'una cançó tradicional que us assegurem que estrenarem per santa Tecla. És una cançó que comença amb un ritme lent i a mitja cançó s'anima una mica (menus mal perquè amb cançons com el Toc de Processó ya en tenim prou ee). Qui sap si aprenem aviat aquesta anirem afegint-ne de noves no?


I bé per últim vui donar la benvinguda a tota la gent que està venint amb ganes d'apendre a tocar la gralla i algun amb ganes de tocar el timbal. Pot ser que els primers dies us desespereu una mica veient que potser us costa avançar però tranquils que a tots ens va passar al principi i aquí estem naltros per nar-vos ajudant i ensenyant-vos amb moltes ganes i esperant que pogueu sortir tocant amb nosaltres ben aviat.


Apa doncs avui fins aquí

Esperant la diada de Santa Rosalia a Torredembarra

SALUT I CASTELLS

Raúl

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ieee!!!! l'enquesta ha fet efecte i ara ens em proposat renovar el repertori amb cançons tradicionals, tal om vau demanar els que vau votar. Apa doncs ens veiem a Santa Rosalia!

Laura

Anònim ha dit...

Homee al que veig animat amb el ball de l'animal es a tuu ;)

desitjam sort amb la meva carrera com a timbaleraa =D

mireiaa

Sutran ha dit...

ieeeeeeeeeepaaaaa!!!!!


jo com era d esperar nom puc kedar callat i he de fotre cullerada, i dic:
per "matalasseritzar" el toc, pk no el anomenen el "ball del torero"???
xDDDDD


ens veiem dimarts xikets!!!


SALUT, CASTELLS I INDEPENDÈNCIA!!! ll*ll

Anònim ha dit...

notícia d'última hora que alguns ja sabeu : la junta ha aprovat que pintem la sala i ens han concedit al german i a mi dos timbals nous, així que ara toca ficar-nos les piles en retocar el repertori i acabar de pulir les cançons per Santa Tecla, venga grallers, venga timbalers que podem fer-ho molt millor!

Laura